Το Δικηγορικό Γραφείο ΙΩΑΝΝΑΣ ΛΑΓΟΥΜΙΔΟΥ, ιδρύθηκε το 1990 και από τότε μέχρι σήμερα, με ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ για κάθε υπόθεση και με το χαμηλότερο κόστος, φέρνει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ  ΛΥΣΕΙΣ ακόμα και νομικά καινοτόμες.

Το δικηγορικό γραφείο ΙΩΑΝΝΑ Ν. ΛΑΓΟΥΜΙΔΟΥ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ  ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιανουάριο του  1990 με ιδρύτρια την Ιωάννα Λαγουμίδου.

Η εργατικότητά της, η φιλοδοξία της για ικανοποίηση του πελάτη και το πάθος της για τελειότητα , ο δυναμισμός της ομάδας των συνεργατών, οδήγησαν το γραφείο πολύ γρήγορα στην καταξίωση.

Από την ίδρυσή του αποτελούσε πάγια δέσμευση του γραφείου η παροχή στους πελάτες του νομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με ατομική πάντα φροντίδα. Το ακαδημαϊκό επίπεδο της ιδρύτριας και των συνεργατών δικηγόρων του γραφείου καθώς και ο επαγγελματισμός όλων μας είναι ευδιάκριτα, υψηλός.

Το δικηγορικό μας γραφείο δραστηριοποιείται σε ευρύ φάσμα δικαίων και συνεργάζεται με άλλα καταξιωμένα γραφεία της Ελλάδας και γραφεία της Ευρώπης και της Αμερικής. Ακόμα συνεργάζεται με πληθώρα επαγγελματιών όπως συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές, φοροτεχνικούς, μηχανικούς και αρχιτέκτονες ώστε να παρέχει πέρα από τις νομικές υπηρεσίες,  ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για την ολοκλήρωση των εντολών των πελατών του.

Ο μοναδικός  στόχος μας, τον οποίο επιτυγχάνουμε,   είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας συνδυαστικά τις υψηλότερες υπηρεσίες και το καλύτερο αποτέλεσμα, με πολύ λογικές αμοιβές.

Η προσέγγισή μας στις υποθέσεις που μας ανατίθενται είναι αποκλειστικά προσανατολισμένη στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις αλλαγές στους νόμους, για τους νέους νόμους , μελετάμε την νομολογία και χαράζουμε στρατηγική ειδικά σε κάθε υπόθεση και ανάλογα με τις απαιτήσεις της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικό του γραφείου μας είναι η υψηλή διατηρησιμότητα των πελατών μας.